| | | |

Ето го признанието на Костадинов, че “Възраждане” е прокремълска партия ВИДЕО

Спор между Асен Василев и Костадин Костадинов дали “Възраждане” е прокремълска партия се завихри по време на дебатите по избор на председател на 49-ото Народно събрание.

А бременната депутатка от ПП-ДБ и бивша говорителка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова успя да изрови точния момент, в който Копейкин си признава, че е проводник на Москва.

Асен Василев обвини русофилите от трибуната днес:

“Вие имате идея за развитие на България, която не споделяме. Вие не искате България в ЕС, в еврозоната, борите се с подписи за референдум против еврото. Няма как да подкрепим вашия кандидат, който да води този парламент в тази посока.

Това, за което се борите, означава в България да се установи режим, подобен на този в Русия – с по-ниска продължителност на живота, емигриране на голяма част от българите, които обаче ще бягат в Европа, не в Русия”.

Костадин Костадинов, от своя страна, поиска Асен Василев да му цитира кога някой от “Възраждане” е казал, че са прокремълска партия. И каза, че в референдума против еврото са се подписали много от избирателите на ПП.

“Не лъжете, не бъдете като Кирил Петков! Не искаме да сме прокремълска държава с нисък живот”, каза Костадинов.

“Вашите избиратели виждат как подменяте вота им и се превръщате в патерица на ГЕРБ, те ще ви накажат”, добави лидерът на “Възраждане”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts