| | | | |

РАЗКРИТИЕ: Защо еврейският специалист по взривовете е бил в България

ЗА НЕЗНАЕЩИТЕ – ГЕШЕВ СЪЩО Е ЧОВЕК

Какъв чутовен скандал? Какво конспирация само, разконспирирана единствено от ген Атанасов. И отборът по тъч линията на ПП-тата.

Сарафов издънил Гешев, заявявайки, че е бил със семейството си по време на атентата. Пък семейството го нямало. И че лъснало всичко и Гешев бил инсценирал покушението, защото ги е нямало децата в колата. Пък той бил казал, че били.

Да започнем по ред на номерата.

Преди няколко седмици вече се знаеше, че Главният прокурор е поръчан. В една флашка имаше и записи, че освен на него атентати се готвят и на семейството му, и на други магистрати.

Не зная при други как е (ген. Атанасов, примерно), но след подобна ситуация първата мисъл на един обикновен човек е: “Посегнали ли са на семейството ми” – освен ако не си ген. Атанасов…

Нормално е в такива ситуации да се задейства “разваленият телефон” и не въпроса на Сарафов как е Гешев, той да е отговорил: “Страх ме е за децата” – ген. Атанасов няма за какво да се страхува, той и от Бог е прежален.

При подобен отговор, най-вероятен в такъв момент Сарафов да е разбрал, че Гешев е със семейството си.

А относно пристигането на еврейския специалист по взривовете – той е бил на служба в памет на жертвите от Колохоста. Бил е поканен от еврейската общност.

И едно такова съвпадение не води до извода, че Гешев е инсценирал атентата.

Това значи, че е застрашил и собствения си живот, и живота на момчетата от НСО. Прилича повече на сепуко, нежели на нещо по-различно.

Има нещо нездраво в това злорадство.

От една страна завист, че на него са направили атентат – на тях никой не им обръща внимание.

А от друга страна разочарованието, че не са си свършили работата и “поръчителите” ще им дърпат ушите.

И ако има нещо предвидено, то е, че при успешен атентат ще получат благодарност и две крачки пред строя.

А неуспешния ще бъде представен за инсценировка.

А относно страхът за децата – той е нормален човешки страх, но това не може да достигне да ген. Атанасов – твърде е нисък за човешкото. Твърде е нис(З)ък. (Нисък със “С” ли се пишеше, или със “З”)…

от фейсбук профила на Христо Стоянов, писател

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts