| | | |

Погват Борислав Боби Сарафов, изгаря преди Гешев

Борислав Сарафов – директор на НСлС и зам. главен прокурор, май ще направи “сефтето” на току-що приетия и дългочакан механизъм за разследване на главния прокурор.

По ирония на съдбата вместо шефа си Иван Гешев, в чието сваляне имаше основна роля, Сарафов първи ще бъде захапан от Върховния касационен съд.

Първото по хронология постъпило искане е след изпратена докладна записка от “Веселин И. – директор на Дирекция „Публична комуникация“ (бившия журналист Веселин Иванов),

“че са установени публикации, свързани с твърдения за имотни сделки на близки и членове на семейството на заместника на главния прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав С.”

Както е известно, редица пубикации разкриват, че младият син на магистрата – Боби Божидар Сарафов, има забележителни имотни придобивки.

Той дори пусна наскоро открито писмо до медиите, в което се определи като “чист” бизнесмен и окачестви публикациите като атаки срещу татко си.

Посочват се и изпратени материали от ГДБОП, които са свързани с привличане като обвиняем на Петьо Еврото и станалия популярен млад боксьор Кристиян Христов, който пък бе арестуван пред сградата на БТА, преди да даде брифинг.

“Има налични данни за започване на разследване за извършено престъпление от заместник на главния прокурор и свързани с неговата дейност лица, евентуално в условията на съучастие“, пише в сигнала до ВКС.

Дружеско ръкостискане между Пепи Еврото и Сарафов в “Осемте джуджета”. На заден план е звездата Любена Павлова, по чудо този път – облечена снимка Архив

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts