| | | |

Димо Гяуров: Радев изглеждаше слаб и аргументите му бяха слаби при срещата му с президента на Украйна

Президентът Румен Радев бе слаб, изглеждаше слаб и аргументите му бяха слаби при срещата му с президента на Украйна Володимир Зеленски.

Toва мнение изрази бившият директор на Националната разузнавателна служба генерал Димо Гяуров пред bTV за посещението на украинския президент в България.

По думите му България се върна там, където е мястото – в семейството на евроатлантическите държави и евроатлантическите хора с посещението на Зеленски в България. .

Той добави, че Украйна има огромна необходимост от боеприпаси, които ние бихме могли да осигурим Президентът знае с какво разполагаме, какво можем да предоставим и в какви количества, допълни Димо Гяуров.

Според него няма как България да бъде въвлечена във войната с това, че предоставя малко повече военна помощ на Украйна.

България трябва да си даде сметка, че връзките на страната ни с Русия в следващите 15-20 години ще бъдат различни, дори и войната в Украйна утре да спре, каза Димо Гяуров.

Той изрази мнение, че АЕЦ „Белене“ няма да я бъде. Отдавна приключи възможността да има АЕЦ „Белене“, допълни Гяуров, според когото няма как да се преговаря вече за построяването на централата.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts