| | | |

Човек на Борисов избухна: Жалък, мрънкащ човек, с когото Зеленски измете пода! Срам!

Посещението на Володимир Зеленски е ясен и категоричен знак, че България стои на правилната страна на историята.

снимка Архив

Това заяви в предаването “Още от деня” по БНТ депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

България показа на света, че стои от правилната страна на историята. Да помагаме на Украйна е цивилизационен избор, това по никакъв начин не ни прави уязвими и не обезсилва Българската армия.

Това са пропагандните клишета, които чухме в президентството.

Страховете на хората са легитимни, но се подхранват от безотговорни политици от БСП и “Възраждане” и президента Радев. Чухме го днес – един жалък, мрънкащ човек, с когото Зеленски измете пода.

Беше много срамна сцена – Зеленски да обяснява на Радев като на малко дете защо една държава, когато се защитава, и то справедливо, трябва да ѝ се помага.

Президентът сподели позиция, която се подхранва през лъжи и пропаганда от БСП и “Възраждане”.

Единствената пропагандна глупост, която пропуснаха да кажат от трибуната на Народното събрание е за бойните комари. Това са неща, които говори Владимир Путин.

БСП и “Възраждане” трябва да си дадат сметка, че все пак са български политически партии и не бива да разделят обществото през фалшиви аргументи.

Те непрекъснато използват и злоупотребяват с фрази, като национално предателство и национален интерес.

Те не знаят какво е това. И наследниците на Коминтерна трябва много внимателно да стъпват, когато говорят за национално предателство, защото те са предали България многократно, включително и по отношение на Македония навремето.

Това закъсняло посещение на президента Зеленски можеше да бъде направено много отдавна. От началото на войната ГЕРБ натискаме за подкрепа на Украйна по всички възможни начини.

Но заради правителството на Кирил Петков и т.нар. “четворна коалиция”, за да запази г-жа Нинова вътре, направиха така, че да не се приеме декларация за военна помощ, каквато трябваше да бъде дадена още тогава. Това трябва да се подчертае.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts