| | | |

Напрежение! Тошко Йорданов скочи на БСП и “Възраждане”: Отвратително е! Спекулират, че….

“Спекулирането на БСП и “Възраждане” с това, че влизаме във война е отвратително.

Дори да приемам идеалния вариант, че България не продава нито един патрон, на дава нищо, ако се получи конфликт НАТО-Русия, ние сме във война веднага”

Това заяви председателят на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов в кулоарите на парламента.

На въпроса, дали знае какво има в списъка на украинския президент Зеленски, който стана ясно, че е предал списък с нужните боеприпаси за армията му, по време на визитата си у нас вчера, Йорданов посочи, че

няма представа и добави, че в тази държава никой не знае какво се случва.

В тази държава никой няма никаква представа какво се случва. Министър Тагарев ще носи отговорност – имаме 40 танка, модернизирани от израелски експерти, имаме и модернизирани бронетранспортьори.

Имаме две системи C-300, едната пази София, а другата – Козлодуй. Тагарев да си избере кое да пази, ако дадем едната

Мисля си, че Българската армия трябва да е на първо място. Иначе да минем през Историческия музей, където вчера беше срещата със Зеленски, там има експонати, копия, мечове, ризници. Ще се въоръжим, тогава сме били силна армия – ще ги плашим поне с външен вид.

Русия е агресор в тази война и това е наше морално задължение да подпомагаме нападната страна. Но разбира се, не трябва да оголваме армията си, трябва да има разум.

Изнасяме възможно най-много снаряди и стрелково оръжие, както и муниции, което е огромна военна помощ”, заяви той

“Президентът Радев се опитва да е максимално дистанциран.

Зеленски беше много прав пред президента, като попита какво ще направите, ако вас ви нападнат. Ние ще търсим помощ по същия начин”, смята Йорданов.

Парламентарните групи се срещнаха с президента Володимир Зеленски. Бяхме на две общи снимки, на индивидуални снимки.

По време на тези снимки, които траят между 30 секунди и минута, физически няма как да се кажат тези неща, които четох, че Бойко Борисов си е казал със Зеленски.

Кирил Петков вероятно си е говорил, те имаха отделна среща. Но за останалите парламентарни групи, и ДПС включително, не знам как става този разговор за 15 секунди.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts