| | | | |

Шефът на СОС разкри каква инфантилщина е направил Борис Бонев със стола му

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев не даде конкретен отговор дали ще бъде кандидатът на ГЕРБ за кмет на София.

снимка Архив

В ефира на Нова телевизия той не каза нито “да”, нито “не”, като отклони въпроса и започна да говори, колко е зает с актуалните въпроси на столицата.

Георгиев обаче не скри, че не приема никой от вече обявените кандидати за кмет от десните политически сили.

Според него т.нар. “сглобка” за управление на държавата не бива да се повтаря в столицата, защото е “непоносима”.

ГЕРБ е най-голямата дясна партия в София, четири пъти г-жа Фандъкова печели изборите, коментира Георгиев. Той заяви, че това е заради технократския подход и умението да се решават проблеми.

Георгиев даде да се разбере, че разчита на номинации от районните организации на ГЕРБ в столицата. Председателят на СОС обаче подчерта, че все пак решението е на ръководството на партията.

Георги Георгиев заяви, че за разлика от другите предполагаеми кандидати за кмет, той не ляга и не става с мисълта за вота.

Той коментира, че някои са “дървени философи, които мислят за собственото си кариерно развитие”.

Георгиев директно нападна Борис Бонев от “Спаси София”, че е изтъргувал подкрепата си за общ десен кандидат, за да го измести от поста на председател на местния парламент.

Той разказа, че Бонев вече дори седнал на стола му, за да си направи селфи на последната общинска сесия.

Георгиев обобщи, че столичните избиратели на ГЕРБ не приемат спуснати кандидати и “алъш-вериш” за кметския пост. Той обаче подчерта, че не го казва като кандидат-кмет, а като представител на партията.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts