| | | | |

Ето я заплахата, изпратена до министър Тагарев. Копейките искат среща с вътрешния министър

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов изчете в парламента съобщение, за което твърди, че е заплашителното съобщение, изпратено до военния министър Тодор Тагарев.

“Съобщението е:

Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната започна през 2014, когато американците, на които ти удобно си се… незенцурна дума… превзеха Украйна чрез преврат, след като свалиха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един предател.

Та ти, изменнико, един патрон в тези складове оставил ли си, че сега майцепродавецо ще раздавате българските боеприпаси?

Кои сте ви, бе? Кои сте вие? Зомбирани, фашизирани елементи, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш как свърши всичко това предния път?“, изчете Костадинов. Той коментира, че има обиди, но не вижда заплахи за убийство.

“Жена му, която се свърза с нас, ние така разбрахме, жена му не знае къде се намира. Отказват информация”, каза Костадинов по повод задържането на 39-годишния Григор Димов и повдигнатото обвинение.

Разбираме, че човекът, който е отправил т. нар. заплаха за убийство срещу министъра на отбраната Тодор Тагарев, вече трети ден не се знае къде точно е, каза Костадин Костадинов.

В момента се опитваме да разберем, защото ни стана интересно, тъй като излязоха някакви публикации, че бил едва ли не част от „Възраждане“, посочи още депутатът.

По думите му се оказало, че е гражданин на Пазарджик, който е написал съобщение до Тагарев, и който трети ден жена му не знае къде се намира.

Костадинов каза, че жената им е изпратила съобщението, след което го прочете пред медиите. Някъде видяхте ли заплаха за убийство, аз виждам обиди безспорно, коментира депутатът.

Лидерът на „Възраждане“ отбеляза, че всеки ден почти всеки един от тях получава такива заплахи.

„Ако приемем това за заплаха, при нас са хиляди“, коментира Костадинов. Той каза, че е пуснал един такъв сигнал. По думите му с изкуствен интелект бил направен симулиран разговор, в който Костадинов отправя тежки закани. Депутатът посочи, че вече близо месец няма отговор от ГДБОП.

В този случай един абсолютно обикновен човек е арестуван, смята Костадинов. Той увери, че ще направят всичко необходимо, за да разберат къде се намира.

Лидерът на “Възраждане” добави, че ще поискат среща още днес с министъра на вътрешните работи, защото, по думите му, не е нормално един човек да бъде държан 72 часа в ареста и никой от неговите близки, съпругата му, да не знае къде е.

В отговор на въпрос, депутатът отрече този човек да е член на „Възраждане“.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts