| | | |

Русофилът Славчев скочи: Наглост и безочие е появата на протеста на Кирил Петков и шарлатаните

Хиляди българи излязоха вчера по улиците на десетки български града със справедливи искания за законови промени, адекватно правосъдие и прилагане на цялата строгост на закона срещу насилието.

Всичко това е изключително позитивно и доказа, че в България все още има будно гражданско общество и непримирима гражданска енергия срещи несправедливостта.

Иронията е, че тези които управляват сега страната и които реално са виновни за всички случващо се в нея, се появиха най-нагло на протеста с цел да го яхнат и за пореден път да го подменят.

снимка Архив

Така коментира лидерът на партия МИР Симеон Славчев протеста в подкрепа на 18-годишната Дебора, която беше нарязана и обезобразена с макетно ножче от 26-годишния Георги Николаев.

„Абсолютна наглост и безочие е появата на протеста на Кирил Петков и политически лица от управляващата коалиция от мутрите, мафията и шарлатаните в лицето на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ.

Ще припомня, че Кирил Петков беше министър-председател и управляваше България в продължение на близо една година.

Той дължи отговори не само на протестиращите, но и цялото българско общество защо не неправи нищо, за да не се стигне до случая с Дебора.

Защото Кирил Петков не неправи нищо, за да спре не само насилниците, но и убийците по българските пътища, които разплакаха и почерниха стотици български майки?

Защо Петков не направи нищо, за да спре мутрите и мафията?

Отговорът е ясен – защото се прегърна с тях, изпра ги и сега заедно с тях управлява държавата и я води към национална катастрофа“, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той подчерта, че още по-недопустимо да се подменят справедливите искания на протеста с искания за вкарването на Истанбулската конвенция в България.

„Цинично е, защото Истанбулската конвенция не само не решава проблема с насилието, а застрашава българския род и съхранението на традиционното българско семейство.

Тя е изключително противоречива, манипулативна и размива границата между мъжкия и женски пол и въвежда напълно несъвместим с Конституцията на Република България трети пол „джендър“.

Ако българското общество загуби способността си да прави разлика между жена и мъж, каквато всъщност е скритата цел на Истанбулската конвенция, то борбата срещу насилието над жените става напълно безсмислена и неизпълнима.

Именно за това ние от партия МИР категорично се противопоставяме на опитите на едни доказани шарлатани да подменят справедливите искания на протеста и ще се борим с всички закови средства, за да не им позволим да яхнат и да подменят протеста, който всъщност е срещу самите тях“, каза още Симеон Славчев.

Той подчерта, че Истанбулската конвенция освен че не предпазва децата и жените от насилие, но и така разписана нарушава Конституцията на България.

„Насилието над жени и деца е престъпление и всички политици, партии, граждански и неправителствени организации трябва да се обединим около това в България да се създаде добра и устойчива законодателна уредба, която да защити традиционното българско семейство и успоредно с това ефективно да предпази децата и жените от опасности и насилие и да спре демографската катастрофа в България.

Това категорично не може да стане чрез Истанбулската конвенция и затова призовавам българите да не се поддават на поредната манипулация и опитите за подмяна на протеста от хора като Кирил Петков, които вече подмениха и предадоха гражданските протести от лятото на 2020-та година“, заяви още лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той призова за активни граждански действия и непримиримост на българското общество с несправедливостта, мутрите, мафията и шарлатаните.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts