| | | | |

След ужаса “400 шева”: Мъже хвърлиха макетно ножче по ученички

Грозно поведение от страна на мъже с джип в столичния квартал “Надежда”. За това сигнализира майка на ученичка.

По думите й непознатите са подвиквали и са се закачили с дъщеря й и нейни приятелки, а накрая са подхвърлили макетно ножче.

“Вчера вечерта около 19:20 часа, дъщеря ми се разхожда с нейните приятелки близо до Северния парк. На пряката до 24-та поликлиника спира този джип, мъжете започват да им подвикват, да се смеят, да се закачат с тях и като за капак накрая хвърлят към тях тапицерско ножче.

Големите мъжкари явно от това имат нужда, някой да ги забележи и да им обърне внимание. Подала съм сигнал и се работи по случая.

Не разбирам- накъде отива този свят: да обгрижваш една жена те прави женчо, но да я заплашваш, да я подиграваш, унижаваш, биеш… и т.н те прави мъжкар(комплексар)?!

Явно макетното ножче е оръжието на съвременния рицар. Да започнем да си носим по едно в джоба. В днешно време има дефицит на ценности и всичко идва от семейството. То трябва да възпитава ценностната система на детето.“, разказва Пенка Димитрова.

Потребители са категорични, че веднага трябва да се вземат мерки. Според едни чрез институции, според други без тях.

“Новото нормално… Дано си свършат работата полиция и прокуратура, в една нормална държава с оглед последните събития, това би могло да се счита като заплаха.”, отбелязва Д. Каменов.

“Някой, ако разбере къде се паркира този джип, може да сподели. Бая бащи на дъщери сме тук, та в случай, че полицията не обърне внимание.

Това, което са направили тези б@клуци е страшно и много опасно. Ако не се отреагира и накаже това им действие, видяхме докъде може да се стигне….

Ако трябва, нека пуснем колективна жалба, тези трябва да бъдат наказани.”, пише Александър С.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts