| | | |

СКАНДАЛ! Сарафов, какво го бавиш? Кмет-путиноид заплашва “пендели” и “бръмчалки” СНИМКИ

Кирил Илиев изпълнява третия си мандат в малкото село Бели Извор, а за това време е успял неколкократно да се появи в ефира на различни медии заради непреходната си любов към Тодор Живков, хомофобията и путинофилските си пристрастия.

Той е бил обект на разследване, обаче успява да мине между капките.

Престъпление може и да няма, но изразяваните лични позиции през фейсбук профила му не спират да скандализират, пишат колегите от “Трафик Нюз”.

Илиев не е пропуснал да изрази възгледите си по темата за ужасяващия случай от Стара Загора, при който 26-годишният Георги Николаев наряза 21 пъти с макетно ножче бившата си приятелка, обръсна ѝ косата и счупи носът ѝ от бой.

Садистичното нападение предизвика лавинна реакция от коментари и протести в цялата страна.

Според кмета на Бели Извор Кирил Илиев обаче – хилядите българи, излезли по площадите в цялата страна, за да изкажат подкрепа към Дебора от Стара Загора, са всъщност политически активисти, чиято цел е да отвличат вниманието от предложението за смяна на националния празник.

Нещо повече – в коментарите откриваме, че кметът се е изказал и по темата с Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие/по-позната като „Истанбулската конвенция“/.

„Уж в България не е приета конвенцията, а педалите растат като люцерна“, казва кметът и допълва в друг коментар: „Уж мъже не забременяват (засега), ама откъде се появиха толкова пендели?“.

Илиев явно се възмущава от голямата протестна вълна срещу домашното насилие, видно от друг негов пост:

„Национален протест, организират за един престъпник. А за това, че сменят нац празник, готвят ни за война и разкостват държавата, мълчим. Ако това не е подмяна на дневния ред и замазване на проблема, здраве му кажи!“

А по повод поведението на млади жени изразява следната позиция:

“Чудя се, дали дъртата дупара и младата дупара са на околовръстното. Все пак пари имат да връщат”.

Кирил Илиев явно не е твърде интелигентен и едва ли си дава сметка, че коментарите в социалните мрежи придобиват по-голяма тежест, когато стоиш на кметски стол.

Но ако прокремълско говорене, портрет на Путин в български кметски кабинет и руското знаме, закачено там, където следва да виси знамето на Европейския съюз, не са достатъчен довод за проверка на институциите, то насаждането на омраза и клеветите със сигурност са.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts