| | | | |

Ето кой е простакът Жоро Скинаря, свалил гръцкия флаг! СНИМКИ

Простакът от България, който в петък свали гръцкия национален флаг на пристанището в Кавала, опита да закачи българския на негово място и часове по-късно беше арестуван след див полицейски екшън в Гърция, се оказа мастит футболен хулиган с дебело крими досие, съобщава Lupa.bg

Задържаният в Гърция татуиран „патриот“ е на 35-годишна възраст, родом е от Костинброд, известен е с прозвището Жоро Скинаря и е сред тарторите на групировката „София Запад“ – радикална група привърженици на „Левски“, чиито членове през годините са били арестувани и осъждани за разнородни криминални престъпления.

В петък (4 август) около обяд 35-годишният българин е бил забелязан да сваля гръцкия флаг на пристанището в Кавала от членове на екипаж на кораб, които веднага информирали служители на Централната пристанищна администрация.

Българинът оказал яростна съпротива при задържането си, като според показанията на задържалите го е крещял „Това е България“.

Гръцки медии съобщават, че пред органите на реда татуираният българин обяснил, че е член на „екстремистка организация“, според която земите в Северна Гърция са български. По всяка вероятност визираната организация е „София Запад“.

Макар регистрационните табели от колата му да са били свалени, Жоро Скинаря е опитал да напусне Гърция, като е преминал с пълна газ пред на полицейски контролно-пропускателен пункт в Драма.

Започналото полицейско преследване е стигнало до границата с България.

35-годишния футболен хулиган успял да премине през Ексохи, но накрая е бил спрян от властите на българска територия и предаден в Гърция.

Жоро Скинаря е въдворен в ареста в Драма и е с три повдигнати обвинения – за поругаване на гръцкия флаг, за неспазване на полицейски разпоредби и за опит да напусне Гърция нелегално.

Според източници Жоро Скинаря е бил на почивка в Гърция с други членове на хулиганската групировка „София Запад“ – боксьора Григор Саруханян и Тодор Грудов – Теди Хитлера.

Не е известно дали останалите са били свидетели на смайващата с простотията си изцепка на Жоро Скинаря.

снимка Лупа

Григор Саруханян надува мускули на водно колело в Гърция. Твърди се, че боксьора е бил на почивка в Гърция заедно с Жоро Скинаря и с друг член на “София Запад” – Теди Хитлера.

снимка Лупа

‘Далеч по-скандална обаче е информацията – засега неофициална, според която Жоро Скинаря е с ограничителна заповед да напуска България заради течащо разследване за тежко криминално престъпление, по което той е основен заподозрян.

Твърди се, че Жоро Скинаря е с многобройни присъди, а полицейското му досие е с обема на „Война и мир“.

Преди 3 г. татуираният здравеняк е бил разпитван в СДВР заради побой с железни тръби, нанесен от трима маскирани мъже над маркетинговия директор на „Левски“ Цветан Вълчев през лятото на 2019 г., но до повдигане на обвинение срещу него не се е стигнало.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts