| | | | |

ГНУС: Български майки плюят по Дебора – “Къде са ти белезите, ма?!”

Краткото, изключително човешко, тъжно и хващащо за гърлото послание, което 18-годишната Дебора от Стара Загора отправи късно в понеделник към хилядите съпричастни към ужасната й съдба на жертва на насилие, се оказа отворена Кутия на Пандора за скотове.

Десетки гнусни коментари събра клипчето от едва 15 секунди, в което Деби благодари на онези, подкрепящи я в изключително тежкия житейски момент

Момичето, появило се за пръв път пред камера, с едва набола коса след гаврата на подсъдимия Георги Николаев, който острига главата й и я наряза 21 пъти с макетно ножче, просто каза, че оценява вълната от съпричастност към нея.

Но въпреки това отдолу се нароиха отвратителни съмнения, предимно написани от жени и майки, как белезите й не се виждали, как не изглеждала достатъчно зле или достатъчно травмирана от случилото се, как трябвало все още да е с бинтове и лепенки и прочие.

Подобни низки изпълнения има и във “форумите” на телевизионните фейсбук страници, сочи справка на Лупа.

Единственото успокояващо е, че все пак преобладават нормалните реакции и че Дебора ще преодолее успешно причиненото й и благодарение на тази подкрепа и въпреки, напук на следното:

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Фейсбук

Similar Posts