| | | | |

Диана Дамянова скочи яростно на ПП: Задници в НС ни оправят интимните връзки, докато…

С пореден яростен пост изригна бившата пиарка на “Промяната” Диана Дамянова. Тя изрази гневно възмущение от заобикалянето на истинските проблеми в държавата и от депутати, и от полиция.

Дамянова със сарказъм припомни как депутатите ни се занимават с интимните ни връзки, глобалното затопляне, докато тежки проблеми съсипват държавата.

Ето и емоционалния изблик на някогашната пиарка на ПП:

Добро утро от държавата, в която полицаите протестират срещу тестването им за алкохол и дрога, защото над 40% от резултатите са грешки на уредите, но благодарение на депутатските ни за..ници, колата ви може да бъде отнета, въз основа на тестване от същите полицаи със същите тази уреди.

Добро утро от държавата, в която няма прието минимално количество съдържание на трева в организма, въпреки че е научно доказано, че то се съдържа като данни в кръвта до 40 дни след употребата му.

И в която поради същите депутатски за..ници не се прави разлика от под влияние и употребил преди дни, седмици и месеци.

Добро утро от държавата в която целият ресурс на полицейските служби е насочен към залавянето на 1 грам трева в джобовете на хлапетии и граждани, докато през това време татуирани батки малтретират жени, приятелки или просто непознати.

Добро утро от държавата, която затяга контрола върху употребата на трева, докато в цяла Европа ползването й за лични нужди и дори отглеждането й за такива, вече влиза в законодателството.

И не, не употребявам трева. Щях да кажа и, че никога не съм употребявала наркотици, но бих излъгала. Пробвах в Непал с хашиш май беше. Беше ужасно и няма да повторя.

Така че декларирам, нямам интерес, но смятам че общественият изисква да се гонят престъпниците, истинските престъпници, имам предвид.

Легализирането на марихуаната би решило всички тези въпроси, но не.

Защото родната полиция, която ни пази, има нужда да преизпълнява плана.

И защото родните за…ници, които се водят депутати са амбицирани първо да оправят интимните ни връзки, после глобалното затопляне, след което ще се заемат със закона за гравитацията.

Защото наистина е недопустимо в този напреднал век да има такъв анахронизъм, като закона за гравитацията.

Коцето Бачийски със сигурност подкрепя това!, заключи иронично в края на текста си Диана Дамянова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts