| | | | |

Сега виете на умряло и се възмущавате,че МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА се върнали! Ама,пак не си давате сметка,кой ви върна там! Докато врещяхте,че БОЙКО Е МУТРА…..

Преди 3 години,пожелахте промяна,защото не ви хареса живот,подреден и вкаран в релсите на път за по-добро бъдеще,следвайки посоката,която избрахте,преди повече от 30 години!

Преживяхте толкова много несгоди,фалирали банки,изядени спестявания,показни убийства,гладни зими,по ВИДЕНОВСКИ и ЛУКАНОВСКИ,тотален грабеж и разпродажба на поминака на хората и тъкмо,нещата започнаха лека-полека да се оправят,решихте да захвърлите с лека ръка всичко постигнато!

Манипулирани успешно от ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТИЦИ,слуги на олигархични кръгове,на които това положение не им беше изгодно!

Издигнахте на пиедестал един тотален некадърник и продажник!

Подведохте се по гръмките му слова и ЮМРУЦИ и избрахте път назад! Този път,който ви върна в онези мракобесни години на ежедневни показни убийства,грабеж и тотална разруха и анархия в държавата!

Доверихте се на един палячо и перач на мутренски пари,който без свян ви казваше,че е ПРИЯТЕЛ С МАФИЯТА!

Той естествено ви излъга,но на вас не ви беше достатъчно и се припознахте в образите на КИРЧО И КОКОРЧО,които съвсем разнебитиха и малката хубаво създадено в държавата,през последните 10 години!

Сега виете на умряло и се възмущавате,че МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА се върнали!

Ама,пак не си давате сметка,кой ви върна там!

Държава в която цари хаос,разруха,тотална некомпетентност,абсолютна шуробаджанащина и продажност във всички държавни институции,там място си намира МАФИЯТА!

Докато врещяхте,че БОЙКО Е МУТРА,истинските МУТРИ тихомълком се завърнаха и сега ежедневно напомнят за себе си!

Еми,ще си сърбате попарата,като ви е толкова акъла!

от фейсбук профила на Елена Цонева, потребител

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts