| | | |

Агент “Майстора” видя края на сглобката: ГЕРБ и ДПС се дистанцират от ПП – оставят ги да затъват в калта

Криза на легитимността има и тя не може да бъде преодоляна. Единственото оправдание за това невероятно сглобяване, на тази сглобка така наречена, е да получим необходимите за обществото резултати. Чакаме да видим реалните резултати, защото такива няма.

Това каза пред БНТ стратегическият съветник на президента – проф. Александър Маринов, коментирайки откритата война между “Дондуков“ 1 и “Дондуков” 2, която ескалира в последните дни.

“Имаше други възможни конфигурации, но те по различни причини, не се случиха“, анализира Маринов раждането на правителството на сглобката.

Според него, сегашната власт първо взимала решенията, а след това започвала да мисли за детайлите и последствията от тези решения.

Маринов заяви още, че в последните дни, се наблювали едни агресивни изказвания от представители на ПП.

ГЕРБ пък правили изказвания срещу президента, но те били в рамките на политическото приличие.

“ГЕРБ и ДПС се дистанцират от ППДБ, защото не искат да бъдат вкарани в калта и съвсем разумно ги оставят да затъват. Те може да са в сглобка, но си остават опоненти“, видя Маринов близкия край на правителството.

“Вероятно на привържениците на ПП и ДБ не им е приятно, че се намери отговор на въпроса “Кой?“. Свой“, завърши Александър Маринов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts