| | | | | |

Наистина ли ще оставим тези да управляват София? Ще стане страшно с всичките им дивотии

Гледам, че кандидатът на променкаджиите и ДБ – Васил Терзиев, дава ала-бала съвети за това как може да се организира движението в София по време на футболен мач.

от фейсбук профила на Карлос Контрера

снимка Архив

Кандидат-кметът се възмущава от мерките за сигурност, затворените улици, блокадите, които МВР (управлявано от издигналите го за кмет партии) еднолично налага.

Да, решенията как, кога, за колко време, къде да се затвори се налагат от СДВР, които никога не се интересуват от мнението на общината. Пак ще повторя – МВР в момента се управлява от ППДБ.

За сведение на Терзиев много често при футболни срещи СДВР еднолично разпореждат на ЦГМ дали и докъде да се пуска градският транспорт, което малоумие оставя хиляди хора (включително нямащи нищо общо с конкретното мероприятие) без транспорт.

Би трябвало като човек с произход от милиционерските среди да го знае, все пак вероятно познава част от хората, измислили тези милиционерски дивотии като практика в МВР.

Понякога наистина се чудя колко тежко неподготвени хора се изказват за толкова сериозни неща, а и имат претенциите да знаят и могат, та и да управляват.

Очевидно Терзиев никога не е стъпвал на мач, за подгласника му Бонев е ясно. Очевидно и никой в огромния им екип от пи ари, пи арки и какво ли още не, не са стъпвали на мач.

Цитирам дословно от поста му:

„Зрителите на стадиона също са потърпевши. Ако не дойдат с автомобили, които няма къде да паркират, те трябва да използват градския транспорт“….

Наистина ли след толкова „работа“ стигна до този извод, Василе?

Ама сериозно ли? След такова титанично откритие просто немеем.

Между друго част от хората, които ще са ти в листата, искаха да се затвори паркинга пред Националния стадион, да се ликвидира.

Други от тези, дето пак ще са ти в листата, Василе, протестираха срещу обществен паркинг в Надежда…

Мога да дам още примери, но ще си ги запазя за следващите дни, защото очаквам от вас – ПП и ДБ, още тонове глупости до началото на кампанията.

После, разбира се, ще стане още по-страшно с всичките ви дивотии.

Наистина ли ще оставим тези да управляват София?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts