| | | |

Николина Чакърдъкова проговори за ареста на зет си, намушкал трима

Бившият зет на певицата Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов е нощувал в ареста, след като е наранил трима свои познати с нож в гърменското с. Балдево.

Кървавият инцидент станал около 1 ч след полунощ в неделя.

Тогава било получено съобщение в РУ – Гоце Делчев за саморазправа. Пристигналите полицаи установили, че е възникнал спор между две компании.

В едната били 31-годишният Бакалов с 30-годишен свой приятел от Гоце Делчев. В другата група били 29-годишният Кирил П. от Благоевград, Георги К., на 47 г. от с. Гърмен и 51-годишният Любен С. от с. Балдево.

Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, нанесъл удари с остър предмет на опонентите си.

Кирил е получил порезна рана на ръката, Георги е с рана на бедрото, а Любен е с прободна рана на дясната подмишница.

Пострадалите са в болницата в Гоце Делчев, като единият е в реанимация, а другите двама са в хирургията, но всички са без опасност за живота. Двамата нападатели били задържани за 24 часа, след което били освободени, пише “24 часа”.

“Образувано е дело за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Ще се разпитват участниците в сбиването и свидетели.

Не е намерен предметът, с който са направени нараняванията, които са леки, няма прободни, а само прорезни рани”, коментираха от прокуратурата.

По неофициална информация всички замесени в конфликта били пияни. Засега не можело категорично да се каже причината за инцидента. Според едни е станал спор за жена, а според други – причинена катастрофа преди две седмици.

Симеон Бакалов е от Сандански, а преди 5 г. сключи брак с Мария, дъщеря на певицата Николина Чакърдъкова, с която имат момче и момиче.

“Момчето ми е бивш зет, разделени са с дъщеря ми от 6-7 месеца, но са запазили добри отношения. Не взимам страна, нека разследващите да установят къде е истината. В такъв спор винаги има две страни.

Ако наистина е направил нещо такова, остро го осъждам. Ние не живеем във времената на “Козият рог”.

За мен и семейството ми това са първобитни действия, далечни и чужди, и ако са се случили, не ги одобрявам.

Тъжно ми е, защото ще го изкарат най-големия злодей, а не е така. Никого не защитавам или нападам. Разбрах обаче, че той е бил нападнат от доста хора, бил е насинен. Сега ще си извади медицинско.

Надявам се истината да излезе наяве и всеки виновен да си понесе отговорността. Не искам да бъда пристрастна, но по медиите представят човек, който е живял в къщата ми 6 г. и все едно не го познавам.

Много тенденциозно се представят само от едната страна фактите. Благодаря на Бога, че не се е случило нещо фатално и за двете страни, защото, ако той под стрес и уплах е направил нещо по-сериозно?

Или пък, ако те са го нападнали по-жестоко, можеше и да има погребение.

Пак повтарям – не вземам страна, чакам официално разследващите да кажат какво и как се е случило”, коментира Николина Чакърдъкова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts