| | | |

Медведев плаши преди черния 11 септември: САЩ ще дочакат нов терористичен акт, но ядрен или биологичен

Преобладаващите възгледи за световния ред на Запад, особено в САЩ, могат да доведат до нова терористична атака, подобна на събитията от 11 септември 2001 г.

Това пише заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в „Телеграм“ в навечерието на 22-рата годишнина от трагичните събития в САЩ.

Според Медведев рискът от ново нападение срещу САЩ се увеличава от политиката на Вашингтон за изключителност на „възхвалявания Пиндостан /б.р. – цинизъм/“.

Той припомня антируските санкции, наложени от Запада, и доставките на оръжие за държави, които се противопоставят на Русия.

В същото време „американците не могат да бъдат докоснати“, каза заместник-председателят на руския Съвет за сигурност.

Убедеността на САЩ в своята правота може да доведе до повторение на събитията в Ню Йорк и Вашингтон отпреди повече от две десетилетия, посочва Медведев. В същото време, по думите му, нова атака може да е с ядрен или биологичен компонент, подчертава той.

По-рано Медведев посочи последния, според него, здравомислещ човек в Северна Америка – ръководителят на SpaceX Илон Мъск.

Ето и целия пост на Медведев:

„Няколко думи в очакване на 11/09

Изглежда, че всички са свикнали с грубостта и отвратителния нарцисизъм на западните страни и особено на САЩ. За неподправената им вяра в собствената им правота и изключителност. За тяхната всеобща грубост по всеки въпрос.

Мирни или военни. Какво да кажа?

Това не е нещо ново. Просто си спомнете бабичката Мадлин Олбрайт: „Ако трябва да използваме сила, то е защото сме Америка! Ние сме отговорна нация. Ние стоим високо. Ние гледаме в бъдещето. „

Но все пак понякога се улавяте, че си мислите: как може да е така, вижте, добри хора са. В крайна сметка те не живеят на друга планета. Дали са се побъркали?

Незаконни санкции срещу Русия и приятелски страни – няма проблем, няма нужда от оправдания. Въпреки това – не докосвайте западните активи в изостаналите си икономики.

Западът може да достави всякакви оръжия на нашите врагове. Но на нашите приятели е забранено да го правят, като ги плашим по всякакъв начин с репресии.

Напълно законно е да крадете граждани на различни държави по света, за да ги съдите в прехваления от вас Пиндостан.

Американците са „свещени крави“, дори ако са шпиони, наркомани, които се тресат от абстиненция, или педофили със слюнка в ъгълите на устата. И така е с всичко.

Не искам да го казвам, но те ще дочакат, когато в някакъв момент терористи отново извършат атака в стил 11/09/2001, но с ядрен или биологичен компонент.

Или още по-лошо: някой от лидерите на ядрените държави ще изпусне нервите си и ще вземе емоционално решение да използва оръжие за масово поразяване.

Още повече, че ядреният клуб непрекъснато се разширява и голяма част от него не е обвързана с никакви задължения.

И това ще е всичко /край/!

Остава само да се съберат средства за нов паметник в района на „Ground Zero“ /мястото на което се намираха взривените кули – близнаци/.

В добрия случай.

А в най-лошия случай венците просто ще бъдат спуснати върху водата…“

Източник kritichno.bg

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts