| | | |

Мистерия: Изчезна единственият свидетел на разстрела на Алексей Петров

Обрат по случая с показното убийство на бизнесмена Алексей Петров. Простреляната с него на 16 август на Витоша Мирослава Михайлова изчезна.

В момента никой не може или не иска да каже къде е жената, станала свидетел на убийството на бившата барета.

Тя бе ранена от рикошет и оперирана в „Пирогов”.

Единственото, което се знае със сигурност, е, че Михайлова е изписана от спешния център. Кога точно е станало това обаче не се казва.

Името й се прочу след бруталното показно убийство на Алексей Петров, с когото тя имаше нещастието да бъде в този момент.

48-годишната Мирослава Михайлова бе уцелена от куршум и животът й бе в опасност, но оцеля. След операция в “Пирогов” и период на възстановяване, през който стаята й бе охранявана от полиция, Мирослава беше изписана.

Самите лекари от болницата потвърдиха, че Михайлова си е тръгнала от клиниката в добро състояние, но… веднага след това тя просто изчезна.

Мира я няма от известно време, но предположенията, че е била отвлечена, са абсурдни, защото никой от близките й не е съобщил за подобно нещо.

Не са прави и онези, които твърдят, че Михайлова е отишла на санаториум за възстановяване на раните си.

Оказа се, макар и още да не е съобщено официално, че тя е избягала. Напълно очаквано и адекватно решение, предвид риска за живота й.

Михайлова е заминала за чужбина, но не на почивка, а за дълъг период като се предполага, че ще остане да живее там за постоянно. С нея е и синът й

Най-вероятно тя е скрита като защитен свидетел по делото за убийството на Алексей Петров

От МВР и прокуратурата към този момент отказват да коментират местоположението на Мирослава и това дали имат данни, че е заминала за чужбина.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимки Архив

Similar Posts