| | | | |

Изненада: Бойко Борисов остана извън сметките на парламента

Футболен отбор за приятелски турнир в румънската столица Букурещ събира парламента, но изненадващо извън селекцията остава изтъкнатия голмайстор на зеления терен Бойко Борисов, съобщава “Марица”.

снимка Фейсбук

Мачовете ще са в края на следващата седмица и време за подготовка няма, а съперници ще са депутатските отбори на домакините, Турция и Италия.

Със селекцията е зае депутатът Иван Ченчев, бивш футболист и пресаташе на ЦСКА. Той ще бъде треньор заедно с колегата му от ГЕРБ Красен Кралев, бивш спортен министър и президент на Черно море.

Социалистът Ченчев ще се пусне за кратка като либеро, тъй като има доста стари контузии, а ще се играе на голям терен.

“Ще има футболисти от абсолютно всички парламентарни групи”, сподели Иван Ченчев.Голямата звезда в атака ще бъде бившият образователен министър Красимир Вълчев, който рита редовно.

Футбол на мъжко ниво е практикувал още Джейхан Ибрямов от ДПС, който има мачове за първия тим на Светкавица (Търговище). Депутатът е потвърдил участие.

На терена ще излезе и бившият шампион по борба Даниел Александров, сега депутат от ГЕРБ. В този спорт винаги загряват с футбол или ръгби, като са майстори и в най-популярната игра.

В тима обаче няма да бъде Бойко Борисов, голмайстор на хегемона при ветераните Витоша Бистрица.

Извън селекцията са още запалени футболисти като Никола Минчев и Мирослав Иванов, като вероятно причината за отсъствието на втория е предстоящото раждане на Лена Бориславова. Двамата трябва да станат родители всеки момент.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts