| | | | | |

Наредиха си мача и сега чакат… Сериозно ли сме на път да позволим на Пепе-Дебе-Сесе да вземат столицата на държавата ни, източника на…

Либералите водят кампания, от която струи едно такова арогантно усещане за предизвестена победа.

от фейсбук профила на Кристиян Шкварек

снимка Архив

Наредили са си мача, преброиха 190,000 гласа в столицата на парламентарните избори и сега сякаш чакат да им се поднесе на тепсия “полагащото им се”. Сякаш София им е родово наследство, като апартамент, който си наследил от дядо си.

Първо издигнаха един напълно сламен кандидат с нулеви индикации някога да е отстоявал политически, камо ли идеологически, възгледи.

Очевиден фигурант, който обикаля с 20 ПР-а навсякъде, води си другарче за подсказване по интервютата, оставя други да му пишат онлайн статусите.

Човек хем без някакъв видим плам да се занимава 4 години с колчета и плочки, хем без идеологическия заряд за по-голямата политика.

Вместо да си дадат зор да представят някаква конкретна и смела визия за бъдещето…просто повтарят вяли, посредствени послания и фрази, извадени от средностатистическа, корпоративна PowerPoint презентация. “Предай нататък” , “Ти можеш”, “Васил слуша”…

Чакам всеки момент да преведат нещо за “Togetherness” и “Our company values”.

И са толкова спокойни в победата си, че не можаха да изчакат дори да минат изборите, за да почнат да си раздават милиони от фондовете. На фирми, в които участват не само Петков, Василев, Безуханова, ами и самият им кандидат кмет – Терзиев.

Сериозно, вече сте милионери, не можехте ли да изчакате до ноември?

Добре де, на фона на тези хора наистина ли е толкова трудно да намерим един читав човек, който да застане на пътя на арогантния, крадлив, лицемерен розов Либерализъм, почувствал се по цял свят – а от съвсем скоро и в България, като безспорен господар?

Сериозно ли сме на път да позволим на Пепе-Дебе-Сесе да вземат столицата на държавата ни, източника на 40% от БВП-то ни, домът на една трета от народа ни?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук на Васил Терзиев

Similar Posts