| | | |

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И МВР! Бръмчалка на наркомана убиец Георги Семерджиев върти проститутките в София СНИМКИ

Бившата метреса на скандално известният наркоман Георги Семерджиев, който уби две момичета в центъра на София, е новата топ сводница на столицата, научи crimesbg от свои перфектни източници.

Тя работи с протекции на високо ниво, събрала е най-елитните к*рви и ги принуждава тайно да записват клиентите си на видео. Пачаврите й разнасят и наркотици по адреси.

Тунингованата, но брутално наедряла шаврантия, се издига до високата си позиция в сводничеството от редова проститутка, позната на куп родни и чужди ценители на бохемския живот.

Вероника Никифорова, която няма нищо общо с красивите и зверски фотошопнати снимки, която продава в Instagram, е скандална не само с факта, че е новата „Маман“ на платените развратници в София, но и с безобразната си защита на убиеца от кръстовище на „Хемус“, Георги Семерджиев.

снимки: Архив

Според източници, “Мадам Вероника” разполага с неограничен финансов ресурс, който използва за да привлича към най-древната професия млади момичета, които в последствие пък се опитва да препродава на сводници в чужбина.

Пътят на парите сочи, че свежата к*рвенска плът пристига от района на Бургас и Ямбол, където през лятото Вероника обслужва най-долната прислойка от българския ъндърграунд.

Точно те я снабдяват със забранени вещества, които “готвят” в тайни нарколаборатории там.

снимка: Архив

Агентите ни още твърдят, че Никифорова е забъркана в убийство, случило се в Дубай преди няколко години.

Свидетели разказват, че тя многократно е признавала пред широка публика, не само, че владее пазара на проститутки в София, но и че е имала амбиции и възможност да контролира търговията с български момичета в Дубай и Кипър. Нещо повече.

В момента Никифорова е насочила своя бизнес талант към завоюването на нови шаврантийски територии в Република Северна Македония, където работи с албанци, известни на българските служби.

снимка: Архив

Същевременно наши хора ни твърдят, че в Инфекциозна болница в София мъж с нигерийски произход е разказал пред органите на реда, че бил заразен със СПИН, именно след секс с въпросната “Мадам”.

Източник: crimesbg.com

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts