| | | |

Борисов бесен хвърли бомба: Аз в сглобка не участвам! Има нова коалиция, тези три партии се обединиха срещу нас. Кирил плати, за да….

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи в Пловдив.

“Делян къде е? Ела бе, опозицио, моя” – това бяха първите му думи.

“Какво е положението? Тук! Докъде преброиха. Първият коментар трябва да е от кмета на Пловдив” – каза той, но преди това се пошегува с журналистите.

“Чакайте да не става с гръб към bTV, че може от вас кмет да вземе”, заяви Борисов, визирайки Хекимян, който бе издигнат от партията му за кмет за София, но изгуби на първи тур.

Варна още броят. В Благоевград също бяха на кантар. Двойно повече имаме от ПП-ДБ. Това е категоричният резултат. Те са трета политическа сила.

Ако трябва да направя обобщение – вече имаме нова сглобка Партиите, които подкрепят Русия и Путин – на първо място ПП-ДБ, а после “Възраждане”. Сега се обединиха заедно с БСП. Това е новата коалиция, новата сглобка и играха срещу нас.

На няколко места загубихме от тях, но те са коалиции. Ако сме загубили някъде, то това е Благоевград.

В Банкя се познаваме хората. ПП и “Възраждане”… ще се обърна към Кирил и неговото лицемерие.

Изнасилих партията да гласува за Терзиев, а те платиха пари да ме бият в Банкя.

ПП и “Възраждане” в Банкя играха срещу нас… лицемерие!

Заради това е ниска избирателната активност. Хората вече не понасят лицемерието. Подобни сглобки вече не виждам за правилно, има прекрасна коалиция в момента – ПП, ДБ и “Възраждане”.

Аз в сглобки не участвам. Имаше някакво споразумение, което се нарушава драстично от управляващите в момента мандатоносители.

Пусна се писмо до президента за махане на шефа на ДАНС… Денков ми се обади едва, след като го изпрати до президента.

Асен Василев си прави заседание, за да си прави данъци в бюджета, а ние дори не сме ги видели.

Половината от избирателите на ГЕРБ са гласували за Терзиев – точно толкова, колкото той води в момента. Горд съм с това, че толкова хора са ме послушали и и аз самият гласувах за Терзиев”, призна Борисов и допълни:

“Ако той бъде избран за кмет, то това ще е кметът с най-ниска подкрепа, избран за градоначалник на София.

По думите му, ако ГЕРБ останат в сглобката, ще загубят много.

“Разчитам повече на Христо Иванов и Атанасов и да обмислят това, което им говорим, защото техните избиратели са умни хора. Пошла връзка управлява в момента държавата и се нарича сглобка. Това е една агония.

Три години ни мачкаха, но пак дадохме най-добрите резултати”, допълни лидерът на ГЕРБ.

“Плашиха гаргите, че ако няма дерогация ще се вдигне цената на бензина”, каза още Борисов, говорейки за “Лукойл” и поясни: “Ако истината блесне ще стане много грозно”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts