| | | |

Ваня Григорова отвърна на удара: Напрегнатите хора на ”Позитано” да си пият чая и да се успокоят ВИДЕО

Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите

Това каза Ваня Григорова по НОВА.

Григорова коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията „аз”, защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете и симпатизантите на БСП.

„Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ.

Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват”, каза Григорова.

Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа.

Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

„Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано”, да пият чай и да се успокоят, каза още тя.

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред.

„Ползотворно и ефективно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа”, добави Григорова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts