| | | |

Психолог на ДС: Познавам родителите на Терзиев – офицери. Кирил Петков си лъже, както си диша, неискрен човек е ВИДЕО

Ниската избирателна активност е страшен удар върху политическата класа и те болезнено го изживяват.

Това заяви пред Nova News д-р Илия Илиев, психологът на 1-во Главно управление на Държавна сигурност, подготвял агентите на външното разузнаване, включително и за това да могат да лъжат детектора на лъжата.

снимка: Кадър

По думите му това кара политическите лидери да бъдат по-скромни в изказванията си, а сега сглобката ще бъде оформена по различен начин – по общини.

“Тя трябва да продължи – такава е директивата. И само ще нараства нежеланието на гражданите да ги избират”, смята той. Илиев анализира езика на тялото и маниера на изказване на политическите лидери по време и след местните избори.

Васил Терзиев

“Виждам определена подготовка. Но въпреки подготовката се вижда нещо, което всеки би могъл да види – колко често премигва. Нормално човек премигва между 15 и 20 пъти в минути. Той премигва до 40 пъти в минута. Броил съм ги. Това значи, че човекът е притеснен”, посочи д-р Илиев.

“Той и бърчи чело – като хора, които имат повишено внимание да не сбъркат. Той така е възпитаван. Този човек е възпитаван от офицери, в дух на висока отговорност. Той е твърде отговорен човек, за да общува дълго време с безотговорни хора, което ще му се наложи сега”, добави той.

Ваня Григорова

“Тя има полуусмивки – има повдигане само на горна вежда, само единия ъгъл на устните”, коментира той.

“Това е горделивост, това е надменност на моменти. Презрение на моменти, то ѝ личи, нагласа за нападение. Това е тип кавгаджийка, от подкрепаджийски тип”, посочи психологът и припомни, че тя отдавна е на екран и е участвала в сблъсъци.

“Тя е изградена. Природата ѝ най-вероятна е нападателна, състезател, боец, което се е превърнало в стил на поведение”, изтъкна той.

“На Васил Терзиев познавам майка му и баща му. Това са офицери. Те така си възпитават децата – към висока отговорност, към недемонстративност.

На нея не ѝ знам семейната среда, но най-вероятно е възпитавана да се бие, да се налага, да бъде състезател с изразени нокти и зъби, иначе ще бъде изхвърлена в канавката на обществото”, обясни д-р Илиев.

Бойко Борисов

“Виждам, че Борисов е амортизиран. 18 години на власт, на екран. Той е артистична личност и умело успява да прикрие редица неща. Не може да убеди в момента партията си защо я залага в някакви непонятни за партията игри. Той я насилва, а насилието ражда насилие”, каза психологът.

Кирил Петков

“В усмивките му се вижда активно участие на устата и много пасивно или липса на участие на очите. А искрената усмивка е свързана с двете части на лицето. Той е неискрен човек. Човекът си лъже, както си диша. Така е свикнал. Има си такава категория хора“, посочи д-р Илиев.

Корнелия Нинова

“Виждам една много умна жена с изключително висок самоконтрол. Тя знае, че в много отношения е уязвима и въпреки това продължава линията, която е почнала да следва, но това изисква много висок самоконтрол, за да не се излага.

И успява да го направи, което за мен е продукт на висок интелект, но и някой и помага наоколо, някой мой колега”, смята той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts