| | | |

Антон Кутев: Борисов единствено прави циркаджилъци, не е тръгнал да сваля сглобката

Няма да се стигне до разпадане на сглобката.

Такава прогноза направи пред “Фокус” Антон Кутев, говорител на последното служебно правителство. Според него нищо не се е променило след местните избори.

“Може би щеше да се стигне до разглобка, ако примерно Бойко Борисов беше запазил София и Варна, и ако беше показал по недвусмислен начин, че ГЕРБ е онази силна, мощна партия, която беше. Това обаче очевидно не е вярно.

При това положение единственият, който може да свали “сглобката“ в момента е Бойко Борисов, няма друга сила, която да може да я събори, и Борисов единственото, което прави, са циркаджилъци, поне на мен така ми изглежда.

Т.е. той не е тръгнал да сваля сглобката. Даже го слушах днес как си казва: “Няма проблем, той ще мине там бюджетът, само да го поправят нали и да го пускат и ние да го приемем“, каза още Кутев.

Според него “театър” е висока дума за това, което се случва.

“Дори циркът е висок – друго е това, което се случва. Те в момента ги будалкат с всичко, което се случва, с всичко което правят.

Нали, и Бойко го прави, и оттук нататък и другите, които извиват ръцете и ще опитват да се правят на така, как да го кажа, да вкараш една бизнес култура в политиката, “култура“ също е висока дума за това, което се случва, ама някакъв бизнес начин на действие, и накрая всъщност да не направиш нищо”, допълни той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts