| | | | |

СКАНДАЛ! Пеевски хвърли бомба: Калин Стоянов е бил притискан да работи в полза на…. ВИДЕО

“Отдавна знаем, че ПП и ДБ ще искат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Имам информация, че е бил притискан от тях да работи в полза на ППДБ на изборите. Разбрах, че не го е направил и затова му искат оставката”

Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Пеевски добави, че е разбрал това от човек на екипа на Калин Стоянов, който не се е съгласил да работи за тях на изборите.

„На човек, който не се бъркаше в изборите, и МВР си свърши работата – абсурд да му искаме оставката”, допълни той.

И призова медиите да проверят кой е ходил в Министерството на вътрешните работи.

“Нека да видим какво ще осмислят. Ако те с “Възраждане”, БСП” са си една коалиция вече. Да си гласуват каквото искат. Да пада, да става.

За мен като гледам Варна, и проекта, който се готви в София. Те са заедно. Костадинов каза, че има сватба и те са булката.

Каза, че ни били взели булката. Не смятам, че сме я взимали тази булка. Халал да му е”, каза председателят на ПГ на ДПС след поредния провал за гласуване на вота на недоверие срещу кабинета “Денков”.

“Смятам, че тези хора не могат да четат нищо. Сряда е далеч. Нека да видим”, каза още Пеевски.

“Дерогацията трябва веднага да отпадне, защото финансира с милиарди режима на Путин.

Това, което Петков каза, че е готов да жертва правителството, вече съм напълно убеден, че имат лични интереси. Не бих подкрепил правителство, което работи против евроатлантизма”, каза още той.

“На Свиленски ще кажа следното, “Лукойл” е руска компания, собственост на руската държава. Виждаме кой си говори с нея – премиера и шефа на кабинета, проверете кой оръжеен търговец е организирал срещите и как вървят комисионните. Христов му е фамилията”, отговори Пеевски на депутата от БСП.

“Подаваме днес сигнали за разследване. Шефът на митницата, цялото му изражение съм го разкрил, нарушени са санкциите, ще има арести със сигурност.

Ако имаме прокуратура и служби, ще си свържат работата”, обяви депутатът от ДПС.

Ако органите не са подвластни на ПП и ДБ, ще си свършат работата, подчерта Пеевски. Ако не си свършат работата, ще искаме оставки навсякъде, добави той.

“Кметът на София е абсолютно виновен. Министърът на София е абсолютно виновен.

Какво трябваше да правят полицаите, да ги оставят да ги пребият. Видяхте какви фашистки поздрави вдигаха. Можеха да убият полицаи.

Твърдо заставам зад момчетата от МВР, това трябваше а се прекрати. Или ще има държава, или няма да има държава. Не може да има такива безредици, които се инициират от държавата”, подчерта Пеевски.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts