| | | |

Никой не обича предателите. И Господ не ги обича

Атанас Славов за пореден път тиражира мантрата на ДБ: “Надявам се ДПС да подкрепи конституционната реформа”.

от фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

снимка: Архив

Геополитическа и политическа недалновидност и тъпоъгълничество!

Заради тяхната боклукчлива конституционна реформа ще харижат България, на който може да я вземе.

Да не говорим, че са клекнали и са дали пръчката на своя унищожител. На най-големия си враг, който ги бие през ръцете, смалява ги и им се усмихва.

Наистина фрапиращо губещи палячовци. Загубиха всичко, на което се основаваше тяхното съществуване. Даже ексклузивната си връзка с американското посолство.

Собствената им глупост ги изгриза отвътре. Вместо да се сетят накъде бутат България, която явно не умее да се самоуправлява, те продължават да я тласкат към бездната на бездържавност и вилает-сателит на южната ни съседка.

Пилешките им мозъци стигат до собствения им нос, с който подушват единствено някакво измислено доволство, че ще ограничат функциите на прокуратурата.

Скоро няма да има нужда от съдебна система, защото няма да има държава. А някои от политиците ще се самоуспокояват, че управляват финансово-енергийни потоци от Русия през Турция до нас.

Ситуацията е: да продадеш България!!!

Всеки си има задачки, един – съдебна реформа, друг – Магнитски, трети – рафинерията, четвърти – газа, пети като Асен и Кирчо – да врътнат няколко схемички, шести – да смотае ПП-тата.

Такова неспособно и продажно племе не може да запази държавата, която му беше подарена преди около 140 години.

Време е всичко да си дойде по местата, както си е било преди това.

Този, който ни е подарил държавността, да се опита да ни я отнеме. За назидание. И никакъв ЕС и НАТО няма да ни спаси. Ще го решат, докато спим през нощта или правим невежи циркове в парламента.

Малкото грамотни и обучени в областта на националната сигурност измират, остават пилешките IT-фантасти, чуждите агенти, както и алчните грабители на прехода, които считат, че ще могат да живеят космополитно и без граници, извличайки безкрайни потоци от вилаета.

Остава въпросът къде?! Къде ще живеят?!

В африканска и ислямска Европа ли, която изостава от Америка и Азия със скандална скорост??!

В котела, който се очертава съвсем скоро да започне да кипи на Балканите ли?!

В САЩ, Великобритания и Канада на глобалисткия финансово-идеологически-тоталитаризъм ли?!

Няма предател на родината си, който да е преживял дълго и добре в Лондон, мога да посоча безкраен ред от примери. Чуждите родини не обичат предателите на коя да е родина. Никой не обича предателите. И Господ не ги обича.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: БТА

Similar Posts