| | |

Богатите също плачат: Големи проблеми с луксозния палат на Слави за 7 милиона

Покривът на луксозната чисто нова къща на Слави Трифонов протече от проливните дъждове, пише в. „Уикенд”.

Преди дни майстори атакуваха дома на Дългия в столичния квартал „Бояна“, за да отстранят неприятния теч.

Лидерът на „Има такъв народ” установил, че домът му се пълни с вода около 11 часа сутринта, и бързо извикал опитна бригада, която да отстрани теча.

снимка: Интернет

Репортер на вестника ни видя майсторите, които ходеха и усърдно работеха по покрива. Съседи на плевенчанина издадоха, че специалистите са прекарали почти цял ден на най-горната част на къщата на Трифонов

От близо година бившият шоумен и настоящ политик обитава баровския палат, след като през лятото най-после беше завършено цялостното обзавеждане на пететажния му дом, който е бил закупен още преди години.

Къщата на Слави е в непосредствена близост до Киноцентъра в „Бояна”, а до имението му се стига по частен път, заварден от специално наети охранители. 5-етажната луксозна сграда е изградена по индивидуален проект на архитектурно бюро, за което Дългия е платил баснословна сума, не без завист констатират комшиите му – до един представители на родния политически и икономически елит.

Според грубата оценка на брокери Слави Трифонов е похарчил поне 7 милиона лева за градежа на къщата си, като само за панорамните прозорци и осветлението е похарчил стотици хиляди левове.

Явно обаче покривът не е бил направен като хората и това е довело до теча, който истински вбесил маниакално педантичния Слави.

Дългия е твърдо решен да търси сметка на фирмата, която е строила имота, защото покривът все още е в гаранция.

Лидерът на „Има такъв народ” е известен с непоколебимата си точност по отношение на работа и пари. Това се отнася не само за служителите му във фирмата, но и за хората, на които се е доверил за ремонти, ВИК и всякакви услуги.

„Горко им на фирмата, със сигурност ще платят неустойка на Слави, няма да им се размине лесно. Той никога не е на загуба, а в случая и е в правото си. Ще видим какво ще стане и колко ще му платят”, коментират съседи на Дългия, който е решен да води битка с фирмата строител.

Припомняме, че пететажният палат на Слави Трифонов в „Бояна” беше деклариран от него в последната му имотна декларация, след като предните 3 години

Дългия отказваше да публикува задължителните по закон данни за имуществото си и предпочиташе да плаща глоби и да чака ревизии от Антикорупционната комисия КПКОНПИ.

Оказа се, че къщата първоначално е била собственост на офшорна фирма, след което Трифонов я е закупил на доста приятелска цена.

Откакто е новодомец, Трифонов почти не излиза от имението си, докладват наши източници.

Слави разполагал със специална шумоизолирана стая на приземния етаж, в която мобилните телефони нямат обхват. Именно там той провеждал важните си бизнес и политически разговори.

Казват, че поне два пъти седмично на отчет в покоите на новоизлюпения политик и дългогодишен шоумен пристигал лидерът на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, както и един от най-доверените на Трифонов депутати Светослав Балабанов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts