| | | |

Борисов култов: Там са еднорозите, в София ще ходите като медузи, костенурки НА ЖИВО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Раковски за откриването на нова детска градина. Той беше посрещнат от кмета на града Павел Гуджеров.

Новата детска градина се намира на ул. “Първомай” 30 А, квартал “Секирово”.

“За мен Христос е един. Без Господа нищо не може да се направи”, заяви Борисов.

“Нямам неизпълнено обещание. Всички общини, не само на ГЕРБ, на ПП-ДБ, получават на базата на програма, тези аванси, които са близо 2 млрд. Това съм успял да договоря с нашите партньори, с Асен Василев, вчера го приеха на първо четене. Ако е казал Господ, в четвъртък и на второ четене”, обясни той.

“Ако сте в София, ще ходите като медузи, костенурки. Там вече еленчета, няма и Дядо Мраз. Там са еднорози”, пошегува се той във връзка със странните “коледни” украси, появи ли се на редица места в столицата.

Борисов отговори на въпроси за бюджета: “Има много неща, които ни притесняваха, много неща коригирахме. И за общините”.

„Вчера с Кирил Петков, поканихме Асен Василев да дойде, колегите от ДПС бяха. Не можем да допуснем да се бутат културните дейци с полицията. Това е грозна работа.

Направихме някои други отстъпки, от страна на ГЕРБ, в бюджтета, за да се получи нещо, което удовлетворява максимално партиите, които ще гласуват – ГЕРБ, СДС, ПП-ДБ и ДПС. Другите бяха против“, обясни той.

“Разбира се, че ще има протести, ще има недоволни. Дългът отиде в небесата. Това си го причинихме ние – българският народ. Помните ли, когато ви казах, че магистралите ще станат троийно по-скъпи?“, припомни Борисов.

„Сега за да тръгнат магистралите, те ще са в пъти по-скъпи, ще ги платим от нашите джобове“, добави той.

По думите му, има още няколко неща, които са договорени с Кирил Петков и Асен Василев, които вероятно ще бъдат обявени утре.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts