| | | |

Горещ слух взриви държавата: Ваня Григорова – любовница на Иван Таков?!

Горещ слух обхожда политическите централи в последните няколко седмици.

Според пикантната мълва, която звучи направо невероятно,

новата суперзвезда на родната политика Ваня Григорова имала романтични отношения с лидера на столичните социалисти Иван Таков, съобщава в последния си брой в. “Уикенд”, който изично прави уговорката, че на този етап не може да потвърди истинността на информацията.

Факт е, че именно Иван Таков издигна кандидатурата й за кмет на София, а тя се оказа доста удачна – Григорова стигна до балотаж срещу Васил Терзиев и а-ха да стане градоначалник.

Според мълвата, която е набрала изключителна популярност, по време на предизборната кампания Ваня Григорова се сближила твърде много с Иван Таков, който също бе избран за общински съветник.

Таков бил доста хлътнал по огнената бивша синдикалистка от ромския квартал „Христо Ботев” и даже имал пререкания със съпругата си, шушукат интригантите.

Факт е, че за пламналата страст говори целия общински съвет в момента.

Ваня Григорова има сериозна връзка – с журналиста Калин Първанов, с когото живее на семейни начала от години в апартамент в квартал „Слатина”.

Двамата в момента даже строят нова къща, а според запознати дори планират да се оженят официално догодина.

Не е ясно как половинката на Григорова гледа на приказките, че между нея и сина на Янчо Таков има нещо повече от чисто служебни взаимоотношения.

Същевременно семейни приятели на Ваня Григорова и Калин Първанов категорично отрекоха те да са се разделили. И са убедени, че се касае за типична интрига, която цели да дискредитира изключително амбициозния старт на довчерашната синдикалистка в политиката.

„Този слух е абсолютна лъжа! Той се пуска целенасочено от хора на Корнелия Нинова. Именно те първи тиражираха мълвата, че Ваня и Иван Таков са любовници още преди 2 месеца. От тогава до сега слуха е набрал невероятна популярност”, коментира човек от столичната организация на левицата, цитиран от в. “Уикенд”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts