| |

Потрошиха луксозния джип хибрид на Ицо Хазарта СНИМКИ

На Бъдни вечер и часове преди именния му ден “доброжелатели” счупиха луксозния джип на Ицо Хазарта, а причината е изненадваща, пише “Телеграф”

Изпълнителят от няколко години обитава тузарска кооперация в столичния квартал “Лозенец” заедно с трите си дъщери и приятелката си – хореографката Женя Димова.

И обикновено гордо паркира лъскавото си возило отпред.

снимка: Интернет

На място съседи коментираха, че досега там не е имало инциденти с рязане на гуми или чупене на стъкла, каквито случаи има в други столични квартали.

Някои обаче предположиха, че инцидентът може да е свързан с политическата дейност на талантливия изпълнител, който е депутат трети мандат от коалицията ПП-ДБ.

“Ами те разглобиха грозния паметник на Съветската армия, а сега някой може да е решил да стори същото с красивата кола на Хазарта“, предположи възрастен господин, докато чакаше ред пред офиса на куриерска фирма, намираща до дома на Хазарта.

Разбира се, има вариант автощетата да е вследствие на ПТП при шофиране изпълнителят или неговата половинка да са забърсали я някое дърво, я друг автомобил.

Автомобилът на рап изпълнителя доста често предизвиква полемики сред електората.

Когато Хазарта стана народен избраник за втори път, се понесе мълвата, че си е купил електричката за 200 000 лева с депутатската заплата и парите от комисиите в НС.

снимка: Архив

Реално обаче изпълнителят се сдобива с лукс возилото доста преди да стане народен избраник, т.е. с таланта и труда си по участия. Това стана ясно от коментарите на негови наблюдателни съкварталци, засекли времето на придобивката.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук Ицо Хазарта

Similar Posts