| | | | |

Въпрос към Киселова: Като каква нападна Десислава Атанасова и се меси в избора на конституционни съдии

От организацията “Будни студенти” публикуваха нова публикация във връзка с доц. Наталия Киселова.

По думите на организацията тя се е намесила като никаква в избора на конституционни съдии и е атакувала кандидата на ГЕРБ.

Ето какво пишат от “Будни студенти”:

Пишман плагиатката Наталия Киселова атакува кандидата на ГЕРБ за конституционен съдия!

Плагиатката Наталия Киселова, която разкрихме и доказахме, че е преписвала на воля от други автори без да ги цитира, за да си напише двете книги за докторантурата и доцентуратата („Политически права на българските граждани“ и “Парламентарен котрол”) се намеси като никаква в битката за конституционни съдии.

Тя директно във фейсбук нападна кандидатът на ГЕРБ за конституционен съдия Десислава Атанасова.

Наглостта на Киселова стигна до там, че публикува снимка, която уж била направена от студенти, но най-вероятно е инсценирана от самата нея, за да угоди и да се хареса на поредния политик, при който търси да се отърка.

На снимката се вижда надпис “НЕ на Атанасова в КС”.

Питаме се като каква се меси в избора на конституционни съдии или има пореден блян някой да я забележи и да я направят нея съдия, но кой ще иска такъв човек за съдия и то конституционен при положение, че нейните научни трудове са преписани и до ден днешен тя не обели нито дума по въпроса, а мълчи.

НЕ на плагиатката Наталия Киселова! Кога ще напусне СУ, Академия на МВР, Президентство на Р. България и НС? Чак толкова ли няма кой да я замести?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts