| | | |

Парапетната Лена отново се изребчи на ГЕРБ: Синът 9 пъти депутат, майката..

Публикация във фейсбук на юридическото острие на Продължаваме Промяната Лена Бориславова предизвика разнопосочни коментари в социалните мрежи.

Тя публикува снимки на шефката на Комисията за защита на конкуренцията Юлия Ненкова и на сина й – депутата от ГЕРБ Александър Ненков, придружени със следния коментар:

“Майка – син
Председател на КЗК – 9 пъти депутат на ГЕРБ.”

Под поста на Лена Бориславова обаче от фейсбук групата “Не на комунизма в България” контрират бившата депутатка от ПП с думите:

“Такава публикация е върхът на наглостта. Хем очевидно са корумпирани, хем си управляваме с тях. Що за наглост и безпринципност?

Защо не реагирахте, че прокуратурата спря разследването над Борисов за Барселонагейт и подкупите от Черепа? Защо не реагирате, че прокуратурата не преследва Пеевски? Защо Петков спря делото срещу Бойко?”

Някои дават и съвети ПП да счупи сглобката. Има и коментари от типа: “И бащата и снахата са все на държавна служба. Фамилна власт и високи заплати.”

ПрИмяната, бетонирахте Спас Русев, за това ли ви беше на крака ….мамиц….

Баща на депутата Александър Ненков е авторитетният и уважаван магистрат Румен Ненков, който вече е пенсионер.

Той е магистрат извървял всички стъпала на кариерното си развитие. От младши съдия до председател на наказателно отделение на Върховния касационен съд и заместник-председател на ВКС.

Бил е член на Висшия съдебен съвет, председател на ЦИК и съдия в Конституционния съд, избран от Общото събрание на съдиите от Върховния касационен съд и Върховния административен съд.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts