| | |

Анализатор попиля новия шеф на СОС: Трансформация на един човек от „БГ Патриот“ във „Спаси София“ е невъзможна. Такъв човек винаги….

С избрания председател на Столичния общински съвет (СОС) бяхме едновременно в листата на ВМРО за евроизборите през 2019-та. Първите и единствени за мен избори и участия в листи, но не и за него.

Да, и двамата можем да се измъкнем с „ама бях гражданска квота, никога не съм бил кадър на ВМРО“, но това ще е само оправдание.

Това написа в профила си във Фейсбук политическият анализатор Кристиян Шкварек.

“След като веднъж, макар и млад, си избрал да бъдеш в листата на партия, прокламираща консервативни, десни, антилиберални позиции, то значи следва да се придържаш към тези принципи.

Дори пътят ти да те отведе другаде. Например…в ПП и СОС.

Дано новоизбраният председател на СОС не се е преструвал тогава, когато стояхме заедно на онзи подиум, а действително е човек с консервативни възгледи. Сега има възможност да го докаже от новата си позиция.

Ще му се отворят множество възможности – шествия и паради, мигрантски канали през града, гетоизацията на цял квартал в центъра, разпределяне бюджета за култура, превзет изцяло от хората около Прайда, опазването на стара София, местни такси и детски градини, и още и още.

Трансформация на един човек от „БГ Патриот“ във „Спаси София“ е невъзможна. Такъв човек винаги е бил едното, преструвайки се после или преди на другото.

Надявам се г-н Петров да е бил искрен тогава и да се преструва сега”, каза още Шкварек.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts