| | |

Астролог: Русия се готви да нападне още три страни

Астрологът Влад Росс пророкува, че сега Москва подготвя атаки срещу редица други страни. Според него нови жертви на руската агресия ще бъдат Балтийските страни, а първата от тях ще бъде Латвия.

Причината, както казва астрологът, е да се попречи на Запада да предоставя военна и финансова помощ на Украйна, пише УНИАН.

„Ексцентричната Московия наистина иска да атакува Балтийските страни, преди всичко Латвия, за да докаже по този начин, че НАТО няма да защити тази страна, ще се изплаши, което ще доведе до отслабване на Алианса.

Такива планове вече се подготвят в Кремъл, а Русия може да започне реализацията им още през есента, когато Байдън вече няма да бъде президент на Съединените щати, а новият американски държавен глава още няма да е встъпил в длъжност“,

разкрива Рос в канала на „Glavred“ в YouTube, цитиран от Фактор.

Той добавя, че Русия най-вероятно няма да може да направи това през пролетта или лятото на 2024 г. Но пък през ноември-декември диктаторът Путин може да изпълни изцяло своя план като „превземе“ Рига, Талин и Вилнюс.

Рос също отбелязва, че Русия може да „превземе“ Латвия и Естония само за броени дни.

Въпреки това, има и позитивен момент, уточнява Рос.

Според него украинските въоръжени сили реално могат да провалят плановете на Русия, с което ще спасят балтийските страни от евентуална война.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts