| | | |

ПОЗОР! ПЕТА КОЛОНА: Депутати от „Възраждане“ и Румен Петков на гости в Москва на партията на Путин СНИМКИ

Депутати от партия „Възраждане“, както и лидерът на АБВ Румен Петков са били в Москва по покана на партията на Владимир Путин „Единна Русия“.

Народните представители са посетили Дипломатическата академия към Министерството на външните работи на Руската федерация, става ясно от съобщение на Академията.

Петков пък е участвал във Форум на поддръжниците за борба със съвременните практики на неоколониализма „За свободата на нациите“ и е разговарял с руски дипломати, които бяха изгонени от българските власти заради шпионска дейност.

снимка: Фейсбук

Визитата на българските политици в Русия съвпадна със смъртта на опозиционера Алексей Навални, който умря в наказателна колония в Арктика.

За смъртта на Навални близките му, както и Западът, обвиняват Кремъл.

На публикувана снимка в сайта на Дипломатическата академия на Руската федерация са народните представители Ангел Георгиев, Коста Стоянов и Ивелин Първанов.

Те са поздравили екипа на Академията за 90-годишнината от създаването ѝ. Ръководителят на Центъра за актуални международни проблеми В. Б. Козюлин е представил хода на изпълнението на проектите „Лаборатория за анализи“, „Политика на историческата памет“ и на други.

Също така на депутатите е била представена и „новата концепция за външна политика на Руската федерация“, се допълва в съобщението на Академията.

През 2022 година руското правителство одобри списък на неприятелските държави, в който е включена и България.”Европейският съюз се държи като колония на Съединените щати.

А ние искаме силен Европейски съюз, който да защитава демокрацията, свободите и правата, икономическата и социална сигурност и безопасността на Европа.

А всичко това, без Русия е невъзможно”. Това заяви в Москва председателят на АБВ Румен Петков в рамките на Форума на поддръжниците за борба с със съвременните практики на неоколониализма „За свободата на нациите“, цитиран от пресцентъра на АБВ.

В Москва Румен Петков е заявил, че никой не е потърсил сметка на престъпника Тони Блеър, който излъга целия свят, че в Ирак се произвеждат биологични оръжия.

“Избихме 30 000 жени и деца на Ирак и това остана безнаказано. Европейският съюз придобива вид на колония на Съединените щати и яркото доказателство са налаганите безчет санкции – от Куба преди 63 години, до Русия в последните 3.

Но най-яркият пример е решението за предоставяне на 50 милиарда евро на Украйна, за да продължи избиването на украински и руски мъже, за което Европейският съюз получи потупване по рамото от президента Байдън.

Ние не потърсихме отговорност и за войната срещу съседната на България братска Югославия отпреди 25 години.

Или ще се изправим да защитим традициите, ценностите си и историята си, икономиката си, или приемаме неоколониализма, като форма на утрешния ден на България и Европа“, е заявил лидерът на АБВ.”

Среща в Москва с близки приятели и братя. Филип Възкресенски и Андрей Авдеев. Хора, които сърцато работеха и работят за запазване на силните отношения между България и Русия.

Филип Възкресенски и много други бяха грубо изгонени от България последните години. Обида за тях и обида за България, която нанесоха недалновидните ни управляващи”, заяви Румен Петков, публикувайки снимка с Възкресенски и Авдеев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук
снимка: Фейсбук

Similar Posts