| | |

Криминален психолог шокира с разкритие: Кирил Петков особено го възбужда…

Политиката прилича на покер игра. Има много различни типове играчи. Бойко Борисов се опитва да прикрие неудобството и раздразнението си от това, че стратегията, която се опитва да играе, не се споделя от неговите хора.

Това коментира пред Nova News криминалният психолог Росен Йорданов.

снимка: Архив

„Той се опитва да играе по-дълга стратегия, знае, че го блъфират, има ръце, но не му се иска да я отиграе тази игра по простата причина, че този път иска да вземе повече.“, смята той.

„ПП губят подкрепя, когато управляват. На Борисов в момента никак не му се иска да изиграва този ход и да сваля картите, макар че неговата ръка е по-добра. Иска да обере всичко на масата“, коментира той.

„Кирил Петков е слаб играч, но разчита и демонстрира самоувереност, благодарение на това, че разчита някой да му подсказва какви карти имат неговите противници. Т.е. той има съюзник, който му шепне в ухото. Така изглежда“, посочи Йорданов.

„Освен това силно се ласкае, че е на една маса, на един турнир със силния играч – Борисов. Това особено го възбужда, че го слагат редом до силния играч“, допълни той.

„Христо Иванов по-скоро има стратегията на играч, който бавно и методично се разорява. Той участва в играта, имал е много силни карти и ръце, няколко раздавания той е очаквал да спечели много. Но или не е устоял на блъфовете на другите или е пасувал в последния момент“, коментира психологът.

Според него Асен Василев не е толкова активен на масата, защото се опитва да прикрие факта, че няма достатъчно средства, с които да наддава.

По думите му, на Бойко Борисов в момента не му е удобно да поема ангажимента с властта, защото за 9 месеца очакванията ще бъдат двойни към премиер от ГЕРБ.

„В момента се получава, че Борисов осигурява поправителен изпит на двойкари – и това го дразни изключително много, които се провалят в реалното управление. Защото е лесно да си НПО и да си говориш колко ги знаеш нещата, съвсем друго е да си на терен“, подчерта той.

„Съдебната ни система е много пропусклива към хора като Пепи Еврото и Божанов“, коментира още Росен Йорданов.

„Премахването на главния прокурор и смяната на квотите няма да реши въпроса. Съдебната система е опасана от нелегални НПО структури, в които са замесени не само прокурорите, адвокати, съдии, а и всякакви магистрати. Договорките не са само в прокуратурата. Има системи, които са адвокат-съдия”, поясни той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка:Архив

Similar Posts