| | | |

Скандалът се заплита: Николина Ангелкова проговори след появата ѝ на снимките с Живко Коцев

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова излезе с позиция във връзка със снимките, разпространени в публичното пространство, на които е в компанията на главния секретар на МВР Живко Коцев и единия от задържаните за контрабанда при акцията в Агенция “Митници” – Стефан Димитров.

Ангелкова твърди, че познава Коцев от по-малко от година, но никъде не отрича ясно, че на снимките не е тя, нито пък обяснява контекста и ситуацията, в която са направени, ако е тя.

На една от снимките, излезли вчера, главният секретар на МВР Живко Коцев се хвали със скъп часовник, а до него седи жена, която подозрително много прилича именно на бившата министърка на туризма, само че преди корекциите на носа и другите разкрасителни интервенции, на които се подложи Ангелкова през последните годни.

снимка: ПИК

На друга са тримата със Стефан Димитров – обвиненият в контрабандна дейност, пак преди операцията на носа. Това противоречи на обясненията на Ангелкова, че познава Коцев само от година.

снимка: Интернет

Ето и позицията на Ангелкова:

Във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения искам да изясня следното:

Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи.

Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му.

Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързвани с г-н Коцев.

Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката.

Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts