| | | |

Татяна Дончева: Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да…

Сега са последните финални предизборни очаквания, предлагам да не се занимаваме със задните мисли на ГЕРБ и ДПС.

Големият риск на изборите е Борисов и Пеевски да получат властта

Това обяви в ефира на БНТ Татяна Дончева.

ГЕРБ и ДПС имат по дефиниция задни мисли и те обикновено са насочени към контрол върху бизнеса и ограбване на бизнеса. И този закон за хазарта е поредната тема, която да насочи българския бизнес в навечерието на предстоящите избори, че ако не си опича акъла, може да му стоварят събитията от 2012 – 2013 година.

Според нея Законът за хазарта иска да удари определени бизнеси, които ГЕРБ и Делян Пеевски не са подчинили. Новите скандали захлупват старите, подчерта тя.

ГЕРБ и ДПС искат да спечелят мнозинството на тези избори, каза още Татяна Дончева.

Времето показа, че не може без ляво и дясно, изтъкна Дончева.

Нашите хора знаят кой кой е. Законодателният орган не може да бъде дансинг за мераклии, подчерта Дончева.

Левицата иска концепция за трудовия човек. Най-важното е Бойко Борисов и Делян Пеевски да не успеят да направят мнозинство нито само двамата, нито с една-две патерици, които са си подготвили, категорична бе Татяна Дончева.

Дончева коментира и скандалите в митниците и появилите се снимки дали са по-скоро компромати или доказателства:

“Продължаваме Промяната” имат едно свойство да наричат черното бяло с изключителна лекота и да си въобразяват, че когато лъжат без да трепват, някой трябва да им вярва.

Много е удобно да намериш хора, които не знаят за какво става дума, да ги сложиш усмихнати и костюмирани на едни властови столчета, да ги подбутваш в определени подписи и сделки, административни и законодателни решения и т.н., и когато се усетят вече да е късно.”

По думите ѝ, Борисов и Пеевски са тези, които ги подбутват и които са достатъчно дълго време в политическия и икономически живот на страната, за да имат представа за цялата картина и за да имат в ръцете си лостовете. Това, според нея, е най-големия риск за тези избори, които идват.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts