| | | |

Пробутаният тайно в листите пудел на Корнелия: Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем

По съвсем естествен начин се случи това да приема поканата, отправена от Корнелия Нинова, да бъда втори в листата на БСП за 25 МИР в София. Листата е водена от нея, подкрепям политиката, която Нинова последна остана да отстоява.

Тя е последният бастион срещу модела „ГЕРБ” на задкулисие, разбиване на партийната система и печални резултати от управлението.

Това заяви кандидатът за депутат от БСП Калоян Методиев в „Офанзива с Любо Огнянов” по Нова нюз.

По думите му до края на предходното управление на страната се е стигнало заради „бухалките – прокуратурата, НАП и регулаторите”.

„Там принципи няма. Сглобката пак ще се сглоби след изборите на базата на общия интерес и алъш-вериша, който провеждаха през деветте месеца. Резултати за народа няма. Това беше загубено време за държавата”, категоричен е той.

Във връзка с възможните конфигурации след вота и мястото на БСП, Методиев уточни:

„Нинова и БСП под нейното ръководство остана единствената партия, която каза – с Борисов никога. Взе решение на върховните си органи и поддържа тази политика, въпреки бухалките, помията, компроматите и натиска.

По този въпрос няма отстъпление и няма и да има. Отстъплението го направи ПП-ДБ”, е мнението му.

Кандидатът за депутат смята, че единственото възможно правителство в момента е надпартийното, равноотдалечено от политическите партии, с конкретен срок и приоритети.

„Червените линии – всякакво присъствие на лицето Бойко Борисов или на негови проксита в управлението. Още повече, че прочетох, че се гласи за премиерски мандат. Намеква, че е готов да управлява страната.

Това не е червена линия, това е червен ров, който по никакъв начин няма да приемем. Това ще е катастрофа за държавата”, предупреди Методиев.

Във връзка с появяващите се записи, за които се твърди, че са от събрание на „Продължаваме промяната”, той каза:

„Ако има учебник по политика, в който се казва какво не трябва да се прави в политиката, мисля, че ПП-ДБ са го изяли от кора до кора и го изпълниха във всичките му възможни вариации”, е позицията на кандидата за депутат.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts