| | | |

Радев пак беснее, скочи на партийните лидери. Праща Пеевски на психиатър да лекуват паник атаките му

Очаквам задълбочен и откровен анализ от участниците в изборите защо изгониха избирателите от урните.

Това заяви президентът Румен Радев от Шабла.

По думите му ниската избирателна активност е знак, че хората не се идентифицират с черния пиар и с посланията на формациите.

„Отговорността за развитието на България е на партиите и те не могат да избягат от нея”, категоричен беше държавният глава.

Попитан за отговор на думите на председателя на ДПС, че очаква Радев да основе партия, президентът заяви

„Не коментирам паник атаките на който и да е политически лидер. Тук думата има медицината”.

В една парламентарна република от партиите, които са спечелили изборите, зависи как ще се развие държавата оттук нататък. Тяхна е отговорността и не могат да избягат от нея, заяви държавният глава.

“Провалът на системните партии и изхабавянето на модела тласкат все повече български граждани към наказателен вот и политическа алтернатива”, подчерта президентът.

Едните лидери се скриха във Фейсбук, другите се разбягаха по селата, трети хванаха гората. Така отговори Радев на въпрос кога да свика консултациите за нов кабинет.

Почетен караул посрещна с тържествен строй президента и върховен главнокомандващ Румен Радев на зенитния полигон в Шабла, с което започна денят за високопоставени гости на съвместните бойни стрелби на формирования за противовъздушна отбрана и военна авиация. Румен Радев пристигна на полигона с вертолет, придружаван от съпругата си Десислава Радева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts