| | | |

Президентът Радев е в капан. Затова е кротък, безкритичен, безличен, сговорчив… В очакване на Злото

Кирил Петков е заплашвал по телефона Румен Радев с импийчмънт, ако не повлияе на Стефан Янев да подаде оставка. Гаврил се е с него. Обяснил му е, че владее всички служби и събира компромати за най-близкото му обкръжение, включително и за съпругата му, пише журналистката Соня Колтуклиева

Президентът Радев днес пред журналисти: един такъв уморен, вял, примирен.

Ако коалицията вземе, че решѝ проблемите на хората, обяснява президентът, то тогава няма да има проблеми с нейната стабилност.
Ти да видиш!

Румен Радев поглеждал ли е към календара, случайно?! Изминаха 4 месеца, откакто това правителство дойде на власт. С неговата щедра благословия, нали?!

И какво?! Глад, студ и мизерия. Истеричен реваншизъм. Страх. Безнадеждност. И безвремие.
От резиденция “Бояна” това не се вижда. Дали?! Или някой седи с широко затворени очи…

Няма да размаха юмрук – не, не. Даже кутрето си няма да повдигне.
Не само, защото Румен Радев е политическият баща на Кирил Петков и Асен Василев. Не дори, понеже Румен Радев и Херо Мистафа са кръстници на това правителство.

Знаете ли защо?! Защото Румен Радев се страхува.
Военният пилот е безсилен пред арогантността, злобата, безпощадата, подлостта на бандата. Те са хищници. Те нямат сантименти, оперирани са от лоялност.

Министър ми разказваше как Кирил Петков е заплашвал по телефона Румен Радев с импийчмънт, ако не повлияе на Стефан Янев да подаде оставка. Гаврил се е с него. Обяснил му е, че владее всички служби и събира компромати за най-близкото му обкръжение, включително и за съпругата му. Бойко Рашков предаде бившия си началник и сега служи вярно на ПП “Пълен провал”, а той е машина за злепоставяне.

Президентът Радев е в капан. Затова е кротък, безкритичен, безличен, сговорчив… В очакване на Злото.

снимка Фейсбук

Similar Posts