| | | |

Планът за България е да бъде превзета отвътре, чрез петата колона, с фактическо извеждане на страната ни от НАТО

Мащабен план на Кремъл предвижда фактическо извеждане на страната ни от военната структура на НАТО и създаване на Велика Сърбия, предупреждават от Атлантическия съвет на България – той включва създаването на „дъга“ от Донецк през България до Западните Балкани. Единствено героичната съпротива на Украйна пречи на реализацията на този замисъл, посочват атлантиците в публикация в социалната мрежа Фейсбук.

Сърбия на Вучич – руското прокси на Балканите!

Вече предупредихме за руския план “дъга”/”радуга” – от Донецк и Луганск, през Южна Украйна, Одеса, Молдова, Румъния, България като “руската врата на Балканите”, Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина (Република Сръбска), Северно Косово.

Гладкото реализиране на този пъклен замисъл засега се възпрепятства от героичната съпротива на Украйна срещу агресора и тежките загуби на РоZZийската федерация.

При военен успех и завземане и на Молдова, планът за България е да бъде превзета отвътре, чрез петата колона, с фактическо извеждане на страната ни от военната структура на НАТО.

Затова Стефан Янев положи всички усилия у нас да няма сили на НАТО чрез измисленото “българско батальонно бойно чудо” изцяло под българско командване, допълвано със сили на съюзниците при необходимост (т.е. никога) и готово неясно кога – чиста глупост и като концепция, и като възможност за осъществяване.

Затова сега БСП спира пращането на военна помощ на Украйна.

Ако тази план се осъществи, у нас се предвижда да има служебно правителство на пРезидента, което ще разреши през България безпрепятствено да минават (уж транзитно) руски войски и оръжие на път за Сърбия и Босна и Херцеговина, след като сърбите от Република Сръбска се отцепят от федерацията и пожелаят заедно с косовските сърби да се съберат в една Велика Сърбия.

Това е причината колаборационистът Янев да не говори за война, а за военна операция. Същото ще правят и сърбите, като този път “военната операция” ще бъде осъществена с помощта на руските сили.

При такъв сценарий България се предвижда да обяви “неутралитет”, а Стефан Янев практически да развива теориите си за това как да участваме в международни формати.

Формално да се водим в НАТО и ЕС, но реално, в името на “националния интерес” (според руските разбирания), да си избираме какво да правим – в случая да няма присъствие на НАТО в България и да пускаме свободно руски войски и оръжие на път за новата конфликтна точка, която се формира при отцепването на Република Сръбска от Босна и Херцеговина и градежът на Велика Сърбия.

Similar Posts