| | | |

Бивш ръководен кадър в БСП подигра “Промяната” с няколко въпроса

От фейсбук профила на Асен Димитров

Не мога да стоя безучастен към саботажите, които някой непрекъснато прави на тези енергични, опитни младежи в усилията им да управляват България по своему!

Въпросите лавинообразно растат!

Защо самолетът до Скопие, който литна така красиво и перспективно кацна трайно ?

Защо пак ще купуваме газ по съществуващ дългосрочен договор, след като можем свободно, месец за месец да търсим възможности откъде ли не?

Защо Европа не постави някакви грамотни хора, които най-после да ни одобрят плана за възстановяване и развитие, а не непрекъснато да ни намират кусури и да ни правят напрежение с фирмите, с които са подписани меморандуми, и тръпнат в готовност да усвоят парите?

Защо Радев се дърпа да свика съвет, с който да се официализира, че само Кирил Петков има правилна визия, съобразена с глобалните схеми, а не с придирчивостта на националните интереси?

Кой затормозява скоростта на построяването две магистрали, три моста на Дунав и няколко тунела под Стара планина годишно, както беше заявено предизборно, че чак 2027 ще бъде завършена само една, която и без промяната е готова до половина?

Ей тези повърхностни въпроси ме вълнуват, без дори да вниквам в детайлите, че дори ПП да изкарат пълен мандат, през него няма да са построили и половин магистрала, но пък външният ни дълг със сигурност ще надхвърли планираните от тях 52%, при този темп на теглене на заеми и наглото им абсорбиране.

Similar Posts