| | | | |

От най-високи и овластени инстанции се анонсира директно, че българското правителство гази законите, репресира политическите си противници и се е провалило в икономиката

от фейсбук профила на Недялко Недялков, журналист

Три ВАЖНИ новини от последните часове.

1.ВАС обяви за НЕЗАКОННИ черните списъци на Министерския съвет, писани по данни от американският рестриктивен закон „Магнитски“.

2.Софийският районен съд обяви за НЕЗАКОНЕН ареста на бившия финансов министър Владислав Горанов. МВР е осъдено да му плати всички адвокатски разходи (преди месец съдът обяви за незаконен и ареста на Бойко Борисов).

3.Европейската комисия обяви, че България НЕ Е ИЗПЪЛНИЛА изискванията за прием в еврозоната заради…високите нива на инфлация и ценовия шок у нас.

Коментарите са излишни.

От възможно най-високи и овластени инстанции се анонсира директно, че българското правителство гази законите, репресира политическите си противници и се е провалило в икономиката.

Какво би трябвало да последва във всяка цивилизована държава?

Оставка, разбира се. Скорострелна.

Но оставка няма да последва, както не последва, когато Конституционният съд обяви, че Кирил Петков е подписал фалшива декларация за българско гражданство и е неправомерно назначен за служебен министър на икономиката.

Харвардските измамници са над закона, над правото, над обществения морал и всяка норма.

Въпросът е докога народът ще търпи всичко това.

Similar Posts