| | | |

Гореща версия: Нов харвардец сменя проваления Петков като премиер

Според журналистката Соня Колтуклиева вече се готви подмяната на “проваления премиер” Кирил Петков с ново лице, което отново иде от Харвардските среди. Става въпрос за Евгени Ангелов, бивш зам. министър в кабинета “Борисов 1”, който отскоро е плътно прилепен към премиера.

Ето какво пише тя:

Мъжът вляво, който така дружески се ръкува с Бойко Борисов, се казва Евгени Ангелов; той беше заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма в кабинета “Борисов 1”. Освободиха го. Отиде да се изявява като съветник на президента Росен Плевнелиев”

От вчера Евгени Ангелов е поел в свои ръце публичните комуникации на премиера Кирил Петков, на когото беше съветник по-нѐкои-схеми.

Внимание! Харвардецът Евгени Ангелов е спряган като кандидат #1 да замени сегашния провалѐн премиер, тъй като Кирил Петков е пѝснал на всички.

Журналистката сподели в социалната мрежа и друга снимка, която нагледно демонстрира “любовният” взор, който Петков е отправил към френския президент Макрон:

“Вижте как Кирил Петков, който заплаши депутатите от ДПС да ги наклеветѝ във Вашингтон, любовно и одобрително наблюдава евродепутата от ДПС Илхан Кючук, дружески разговарящ с френския президент Еманюел Макрон”, пише журналистката Соня Колтуклиева в социалната мрежа.

В София е едно, в Брюксел – съвсем друго. Кирѐто има различна ма̀ска за всички случаи

Similar Posts