| | | | |

Демокрация е да отидеш в командировка на 220 км. с правителствен самолет, за да участваш в международен форум, но вместо това сладко да си разполагаш на частна среща в луксозен хотел

от фейсбук профила на Георг Георгиев

снимка Архив

Когато свършат парапетите, пардон, аргументите, започва злобата.

Много би ми се искало младата демократка Лена Бориславова да не ме бе блокирала, за да обменим мисли по последните 12 години, но мълчи mafiq, какво ти разбира на тебе главата от демокрация!

Обаче да видим какво пише в страниците на дневника на модерния #простоДемократ! Демокрация е без да ти мигне окото да излъжеш, че цената на газа ще падне 4 пъти, а тя да се качи 50. Ми така де, нали в демокрацията има свобода на словото. Никой не е казал какво слово.

Демокрация е да отидеш в командировка на 220 км. с правителствен самолет, за да участваш в международен форум, но вместо това сладко да си разполагаш на частна среща в луксозен хотел. Ми, че нали с избори си стигнал до тези блага. Значи – демокрация е!

Демокрация е да прибираш по 14 бинки (нали така казват демократите на хилядите?) заплата от банка, която до вчера е била знамето на антикорупционната ти дейност. Разбира се! В демокрацията трудът е платен. А когато си и точният демократ – ааадски добре платен!

Политици от миналото казваш, а?

Хохооооо
Come, come, little birdie!

С тази червеева дупка, която #простовците издълбахте, бързо ще разбереш, че понятията вече не са това, което владее фанатичните ви главици.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts