| | | |

БОМБА! Заковават с документи Кирил и Асен по пътя към съда, уволняват Спецов от НАП

Големи трусове чакат бившите управляващи, които за половин година загробиха България и буквално ни вкараха в поредица от кризи, позволяващи на анализаторите да вкарат в обръщение словосъчетанието Трета национална катастрофа.

Кирил Петков и Асен Василев са на път към съдебната зала и това ще стане напълно ясно до броени дни, заявиха за filternews юристи, запознати с действията на следствието и прокуратурата, които усилено работят по разкриване на енергийните безобразия на бившето правителство.

До края на седмицата се очакват поредица от пресконференции на служебния кабинет с разкрития за тежка злоупотреба с власт. За широката публика ще стане ясно, че танкерите с течен газ са само оферта, а руският газ пак се използва, но през посредници, които стават мултимилионери и милиардери за сметка на народа.

У нас отдавна се очаква да има наказани министри и управляващи за корупция по високите етажи на властта. Едва ли скоро ще се отдаде по-добър случай да се покаже пред всички партньори, че у нас системата не е затлачена и работи.

снимка Архив

В същото време почти е сигурно, че служебният кабинет ще изхвърли от поста Румен Спецов.

Настоящият шеф на НАП стана известен единствено с това, че е продал своя фирма, със задължения към държавата от 1,5 милиона лева на безимотен и, че е особено близък до вицепремиера Асен Василев.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

снимка Архив

Similar Posts